Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Un batranel cu chipul drag: Mos Craciun!Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos Craciun, si v-aduce un an mai bun!

Mesaje de Craciun - Fericirea CraciunuluiPrimeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile si imbratiseaza icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi!

Mesaje de Craciun - Bucuria vine din lucruri marunteBucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet si caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Mesaje de Craciun pentru copiiVreau sa va spun acum tuturor povestea plina de har a lui MOS CRACIUN, si cum a pornit si de anul acesta plin cu jucarii sa il asteptati ca va sosi pe la fiecare! LA MULTI ANI!

Mesaje de Craciun - Cu colinde de CraciunCu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!

Mesaje de Craciun - Straine sarbatori de Viorel BoldisCraciunu-ti e departe, Craciun printre straini, Ti-e plina masa, iata, dar tu suspini si taci C-ai vrea si tu acasa Craciunul sa ti-l faci ...

Mesaje de Craciun - Sarbatorile sa-ti umple inima de veselieMesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit doamna educatoare!Va doresc sa simtiti cu suflet de copil magia Iernii si spiritul Craciunului! Craciun fericit doamna profesoara/educatoare!

Mesaje de Craciun - Craciun Alb Fericit tuturor!Caderea primului fulg imi aminteste de priviri timide de indragostit, de plimbari sub ninsoare, de clinchet de copotei, aroma de cozonac si mireasma proaspata de brad. Magia sarbatorilor ne invaluie aducandu-ne aminte sa iubim, sa fim generosi si sa aducem bucurii celor dragi! Un Craciun Alb Fericit tuturor!