Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Un batranel cu chipul drag: Mos Craciun!Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos Craciun, si v-aduce un an mai bun!

Mesaje de Craciun - Fericirea CraciunuluiPrimeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile si imbratiseaza icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi!

Mesaje de Craciun - Bucuria vine din lucruri marunteBucuria vine din lucruri marunte, linistea din suflet si caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Mesaje de Craciun pentru copiiVreau sa va spun acum tuturor povestea plina de har a lui MOS CRACIUN, si cum a pornit si de anul acesta plin cu jucarii sa il asteptati ca va sosi pe la fiecare! LA MULTI ANI!

Mesaje de Craciun - Cu colinde de CraciunCu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Mesaje de Craciun - O sfanta zi de Craciun plina de lumina si bucurieO sfanta zi de Craciun plina de lumina si bucurie

Mesaje de Craciun - Mos Craciun iti ureaza un Craciun FericitMos Craciun iti ureaza un Craciun Fericit

Mesaje de Craciun - Mos Craciun bate la usaMos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Mesaje de Craciun - Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor!Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Mesaje de Craciun - Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala!Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!