Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Bucuria vine din lucrurile marunteBucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Craciun fericit si Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun - Craciunul la ghinioane sa-ti puna capacFie ca acest mesaj de Craciun la ghinioane sa-ti puna capac, iti doresc multa sanatate si sa ai mai multi bani decat Becali sau Tiriac :))!

Mesaje de Craciun - Neaua minutata si cumpana dintre aniDin cer curgea neaua minunata si cumpana din ani se apropie cu pasi repezi, de la un an la altul, moment in care iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun!

Mesaje de Craciun - E iarna, E ziua nasterii DomnuluiDecembrie! E iarna, e ziua nasterii Domnului Hristos. Din partea mea un gand frumos, cu sanatate, fericire, bucurie mereu in casa sa va fie!

Mesaje de Craciun - Sarbatorile de iarna sunt mirificeSarbatorile de iarna sunt mirifice. Ele fac legatura dintre realitate si basm. Cu ocazia Craciunului va dorim sanatate si un an nou ca in povesti! La multi ani!

Mesaje de Craciun - Mosul sa va aduca cadouriFie ca sarbatorile de Craciun sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor dragi. LA MULTI ANI CU SANATATE!

Mesaje de Craciun - Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun.Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa va aduca mult noroc!

Mesaje de Craciun - Promisiunea lui Mos CraciunMos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume!

Mesaje de Craciun - Fie-va verde dolarul, si de wiskey plin paharulFie-va verde dolarul, si de wiskey plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca :)). Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Vremea colindelor, vremea bucuriei...E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!