Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Mesaje de Craciun - Crăciun fericitCrăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!

Mesaje de Craciun - Strălucirea stelei de CrăciunStrălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Mesaje de Craciun - Sărbătorile de iarnăSărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

Mesaje de Craciun - Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!

Mesaje de Craciun - Straine sarbatori de Viorel BoldisCraciunu-ti e departe, Craciun printre straini, Ti-e plina masa, iata, dar tu suspini si taci C-ai vrea si tu acasa Craciunul sa ti-l faci ...

Mesaje de Craciun - Sarbatorile sa-ti umple inima de veselieMesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit doamna educatoare!Va doresc sa simtiti cu suflet de copil magia Iernii si spiritul Craciunului! Craciun fericit doamna profesoara/educatoare!

Mesaje de Craciun - Craciun Alb Fericit tuturor!Caderea primului fulg imi aminteste de priviri timide de indragostit, de plimbari sub ninsoare, de clinchet de copotei, aroma de cozonac si mireasma proaspata de brad. Magia sarbatorilor ne invaluie aducandu-ne aminte sa iubim, sa fim generosi si sa aducem bucurii celor dragi! Un Craciun Alb Fericit tuturor!

Mesaje de Craciun - Craciunul impreuna cu tine!Daca as putea as aduna lumina din toti brazii as mai pune un strop din albul fulgilor de nea, as mai lua stelute argintii si toate stranse intr-un glob rosu ti le-as trimite tie ca sa stii cat de mult si curat te iubesc, si cand ai deschide darul ai sa stii ca e Craciunul si e asa cum doar noi stim sa il primim de atatia de ani.