Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Craciun cat mai luminosCraciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara! Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Esti cel mai frumos cadou de CraciunMa bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

Mesaje de Craciun - Fie ca aceste Sarbatori de iarnaFie ca aceste Sarbatori de iarna sa iti aduca un zambet larg pe buze. Fie ca acest Craciun sa fie memorabil si sa fii inconjurat/a de multa, multa dragoste! Cele mai calde urari si multe imbratisari!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit, te imbratisez cu multa caldura!In fiecare cutie de sub brad sa gasesti un vis frumos, in fiecare glob o dorinta, implinita si in fiecare zambet de colindator un miracol divin! Craciun fericit, te imbratisez cu multa caldura!

Mesaje de Craciun - Sa ai un Craciun fericit!Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandessti la persoanele speciale din viata, iar tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Crăciun fericit, mama şi tata!Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!

Mesaje de Craciun - Sărbători magice!Dragii mei părinţi, vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!

Mesaje de Craciun - La mulţi ani!Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Mesaje de Craciun - Aceasta e o noapte specialăAceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Mesaje de Craciun - Dragul meu copil, e sărbătoare!Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.