Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Spiritul Craciunului sa ne aduca pace in sufletSpiritul Craciunului sa ne aduca pace in suflet

Mesaje de Craciun - Merry Crhistmas!Merry Crhistmas! Craciun Fericit! Sania lui Mosu sa fie plina de cadouri!

Mesaje de Craciun - Sarbatori Fericite!Tot ce-mi doresc de Craciun esti tu! Sarbatori Fericite!

Mesaje de Craciun - Craciunul sa iti aduca inocenta si candoare in suflet!Craciunul sa iti aduca inocenta si candoare in suflet! Traieste cu bucurie aceasta Sarbatoare magica, alaturi de toti cei care iti sunt ataaat de iubiti! Miilioanele de luminite care impodobesc orasul sunt milioanele de luminite ale iubirii care salasuieste in inima ta! CRACIUN FERICIT!

Mesaje de Craciun - Craciunul alaturi de toti cei dragi!'Mos Craciun cel drag si bun' EXISTA! Sa iti aduca cele mai frumoase daruri, sa iti indeplineasca visele si sa transforme in clipe magice, Craciunul alaturi de toti cei dragi! Sa nu uiti nicio clipa ca el te iubeste si ca isi trimite spiridusii sai ascultatori ca sa iti indeplineasca cele mai tainice dorinte.

Mesaje de Craciun - Lasa toate zambetele din lume sa iti cuprinda sufletul!Uneori fericirea ta este sursa zambetului, dar alte ori zambetul tau poate sa fie sursa bucuriei! Pace si bucurie de Craciun! Lasa toate zambetele din lume sa iti cuprinda sufletul!

Mesaje de Craciun - In noaptea Sfanta de CraciunIn noaptea Sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile! Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun - Ecoul colindelor sa rasune in inima celor dragiEcoul colindelor sa rasune in inima celor dragi, puritatea zapezii sa ne alunge tristetea iar lumina bradului sa ne patrunda in sufletul plin de bucurie si bunatate. Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun - In fiecare Craciun sa ne amintim ce inseamna compasiuneaIn fiecare Craciun sa ne amintim ce inseamna compasiunea, iertarea si rabdarea. Toate acestea ne vor aduce linistea sufleteasca de care avem nevoie si ne vor ajuta sa devenim persoane mai intelegatoare care pot schimba in bine vietile celor apropiati. Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit!Cu siguranta nu voi uita prea curand clipele pe care le vom petrece impreuna de Craciun. Alaturi de tine voi privi altfel aceasta sarbatoare: luminitele bradului imi vor incalzi sufletul, colindele imi vor umple inima de fericire iar imbratisarea ta ma va face sa realizez cat de mult ma bucur ca existi. Craciun fericit!