Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Urarile mele de CraciunUrarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit cu bucurie!Craciun Fericit cu bucurie! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! Sa fim mai buni in Anul ce urmeaza! La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit!Perioada Sarbatorilor sa ne readuca armonia copilariei in vietile noastre. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Craciun FericitCraciun Fericit si un An Nou mai bun!

Mesaje de Craciun - Cele mai frumoase cadouriCele mai frumoase cadouri, in vata, nu le gasesti sub pomul de Craciun! Acele cadouri sunt prietenii, familia, copiii si cei pe care ii iubesti!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit!Zambetul tau este contagios. De Craciun, daruieste-ti zambetul celor din jur! Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Sugestii de cadouri pentru un Craciun FericitSugestii de cadouri pentru un Craciun Fericit: iertare, toleranta, o vorba buna, milostenie, respect

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit!Magia si lumina Craciunului sa va aduca mai aproape de prieteni si de cei dragi! Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Un Craciun ca in povestiUn Craciun ca in povesti, cu multa caldura in suflet, voie buna si un brad plin de cadouri!

Mesaje de Craciun - Oriunde te vei afla...Oriunde te vei afla, Mos Craciun te va vizita