Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - In noaptea sfanta de CraciunIn noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Mesaje de Craciun - Craciun cat mai luminosCraciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Mesaje de Craciun - Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria CraciunuluiFie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Mesaje de Craciun - Fie ca aroma de brad, portocala, colindeleFie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Frumusetea sarbatorilor de iarnaFrumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Mesaje de Craciun - CraciunulSa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

Mesaje de Craciun - Sarbatori fericite!Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

Mesaje de Craciun - Mos Craciun bate la usaMos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Mesaje de Craciun - In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmaleIn ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

Mesaje de Craciun - E Craciun!E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.