Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Craciunul impreuna cu tine!Daca as putea as aduna lumina din toti brazii as mai pune un strop din albul fulgilor de nea, as mai lua stelute argintii si toate stranse intr-un glob rosu ti le-as trimite tie ca sa stii cat de mult si curat te iubesc, si cand ai deschide darul ai sa stii ca e Craciunul si e asa cum doar noi stim sa il primim de atatia de ani.

Mesaje de Craciun - Sarbatori de Craciun si Anul NouCu prilejul Sarbatorilor de Craciun si ale Noului An va dorim multa sanatate si fericire, bucurii si satisfactii depline indeplinirea tuturor dorintelor.

Mesaje de Craciun - Sarbatori fericite pline de sperantaSper ca esti bine si ca viata ta este asa cum vrei sa fie. Sper ca ai multe planuri si incredere in viitorul tau. Cunoscandu-te, stiu ca le vei indeplini pe toate cu optimismul tau debordant. Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun - Sarbatori cu ninsoareVreau ca aceste sarbatori sa-ti aduca indeplinirea tuturor dorintelor, si iti doresc o vacanta plina de pace si liniste, si mai ales multa ninsoare, pentru ca stiu cat de mult iti place.

Mesaje de Craciun - Craciun fericit!!!La multi ani! Va dorim un Craciun fericit in mijlocul familiei, multe realizari pe toate planurile si un An Nou mai bun, mai darnic.

Mesaje de Craciun - Urare de sarbatoriVa uram din toata inima, acum, la ceas de mare sarbatoare, sanatate, noroc, succese si idealuri implinite!

Mesaje de Craciun - Liniste si pace in suflet tuturor de CraciunSa va aduca Craciunul liniste si pace in suflet tuturor!

Mesaje de Craciun - Mesagerul Mos CraciunMesagerul, Mos Craciun, s-a oprit un pic din drum, sa-ti ureze un an bun! La multi ani!

Mesaje de Craciun - Casa plina de daruri, multe bucurii, sanatateVa doresc un Craciun fericit casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice.

Mesaje de Craciun - Deschide usa lui Craciun!Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!