Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Daca oamenii ar fi mai buniDaca oamenii ar fi mai buni, am putea atige cerul cu mana, in fiecare suflet ar straluci o stea, fiecare brad ar strange magia in jurul sau. fiecare vis e un cadou de la noi pentru voi. Craciun Fericit

Mesaje de Craciun - Sarbatori Fericite si La multi ani!Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Implinirea dorintelor si un Craciun Fericit!Prin panza de fulgi de zapada ingerii coboara tinand in brate un prunc. Lasati-i sa va intre in case insotiti de cantecele lor deoarece copilul e cheia spre fericire, belsug, implinirea dorintelor si un Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - A venit CraciunulMagia fulgilor, feeria ingerilor, bucuria colindatorilor, spiritul de sarbatoare ce pluteste in aer inlantuindu-se intr-o hora cu stelutele ce se desprind de pe cer si cu pruncii raiului vestesc un singur lucru:a venit Craciunul. Deschide fereastra si lasa-te imbaiat de toate sentimentele de fericire ce le poarta cu ei fulgii de omat. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Nasterea lui Hristos sa va aduca belsug. Craciun Fericit!Fie ca fiecare zambet pe care il vedeti in sfanta zi de azi pe fetele celor dragi sa ascunda un miracol, fiecare fulg de nea pe care il prindeti in palma iarna aceasta sa tainuiasca o bucurie, fiecare intersectare cu un colindator sa va daruiasca o dorinta implinita, iar fiecare ascultare a corului de ingeri ce vestesc Nasterea lui Hristos sa va aduca belsug. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

Mesaje de Craciun - Scurta poezie de craciunSa ne-adune bun cu bun / Sfanta seara de Craciun / Ca-i mai Sfanta decat toate / La multi ani cu sanatate!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri! Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!

Mesaje de Craciun - De sarbatoriUn gind bun, o inima curata, un zimbet pe-a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet e ce va doresc de sarbatori si-n anul care vine. Norocul sa va urmeze, bunastare sa aveti, respect si intelegere sa primiti din partea celor dragi, sa fiti mereu iubit(a), pe altarul vietii zilnice mereu dorit(a), in sufletul iubitului(ei), printre prieteni dragi si sarbatori cu bine, cu drag de La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit!In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim. La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, la rascrucea timpurilor va doresc sanatate, impliniri, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune. Craciun Fericit!