Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Steaua sfanta de CraciunSteaua sfanta de Craciun, sa-ti aduca iubirea ce ti-o port si dorul meu pentru tine. Sa-ti lumineze calea intoarcerii si fie ca revederea noastra sa fie una de neuitat.

Mesaje de Craciun - Miros de bradMiros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

Mesaje de Craciun - Stralucirea stelei de CraciunStralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile si sa va umple de liniste, iar inimile voastre sa se oglindeasca calda lumina a lumanariilor. Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Nasterii Domnului Isus HristosFie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun! La Multi Ani

Mesaje de Craciun - Sa-ti aduca Mosul ce iti doresti!Iti doresc din toata inima un Craciun fericit si plin de bucurii. Sa-ti aduca Mosul ce iti doresti!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Mesaje de Craciun - Magia Sfantului CraciunMagia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta. Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Spiritul CraciunuluiInconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Mesaje de Craciun - Minunatele nopti ale CraciunuluiMinunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Mesaje de Craciun - Fericirea, spiritul si emotia Craciunului prin iubireFie ca sarbatorile iernii sa va aduca fericirea Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin iubire.