Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Marita veste a Nasterii lui HristosRaiul s-a deschis si din el coboara cetele de ingeri. Ei coboara presarand cununi de petale peste lumea mare, cantand la lire canturi de sarbatoare. Dumnezeiestii prunci aduc cu ei marita veste a Nasterii lui Hristos. Asculta chemarea lor, deschide-ti sufletul si bucura-te caci ea este cheia spre fericire, belsug, implinirea viselor si un Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Bucurati-va de fiecare rasarit de soareBucurati-va de fiecare rasarit de soare, ca si cum ar fi o noua zi de Craciun. Lasati spiritul Craciunului sa va inunde cu fericire, iubire si tot ceea ce va doriti!

Mesaje de Craciun - Poezie de craciunBradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

Mesaje de Craciun - ISUS S-A NASCUT. CRACIUN FERICIT!Totul este un miracol, totul este o minune, lasa-ti sufletul deschis caci CRACIUNUL a sosit, fi bun fi iubitor si tandru daruieste iubire si speranta, fii asa cum erai in copilarie pur si fericit, deschide-ti sufletul crestine caci iata ISUS S-A NASCUT. CRACIUN FERICIT!

Mesaje de Craciun - Reteta pentru un an bunReteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

Mesaje de Craciun - Dorinta de craciunImi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.

Mesaje de Craciun - Felicitari cu sarbatorile de iarnaFelicitari cu sarbatorile de iarna. Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Eu iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta si alaturi de cei dragi. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Fulg de neaFie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Mesaje de Craciun - Poza de CraciunImi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?

Mesaje de Craciun - E vremea colindelorE vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Craciun Fericit