Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Mesaj pentru cadouriMa adresez pe aceasta cale membrilor familiei, prietenilor si cunoscutilor! Va informez ca sunt dispus incepand de azi sa primesc cadourile de Craciun pentru ca dvs. sa nu fiti obligati sa veniti cu ele in ultimul moment sau sa stati la coada! Accept bani numerar sau C. E. C. -uri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca si chiar autoturisme, apartamente sau jucarii! Sarbatori Fericite! Va multumesc pentru intelegere.

Mesaje de Craciun - Sanatate, belsug, fericire...Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

Mesaje de Craciun - Sfintele sarbatoriFie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Mesaje de Craciun - Un pumn de lumina, de bucurie, de belsugDin fiecare crapatura dintre nori coboara cete de ingeri. Fiecare aduce cate un pumn de lumina, de bucurie, de belsug sau de vise implinite. Fie ca pruncii raiului, cat mai multi, sa arunce peste tine darurile dumnezeiesti ale Nasterii Domnului. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Fie ca domnul sa iti dea multa sanatateFie ca domnul sa iti dea multa sanatate si spiritul craciunului sa iti ramana in suflet

Mesaje de Craciun - Mos Craciun Sa va aduca sanatate-n casa!In fiecare iarna Mos Craciun, Cutreiera prin case Si sacul lui mereu e plin Cu daruri multe si frumoase. De asta data noi dorim, La oameni buni ca dumneavoastra, Pe langa daruri Mosul bun, Sa va aduca sanatate-n casa!

Mesaje de Craciun - Sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumosLumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Un an nou fericit si La multi ani!A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, in prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi.

Mesaje de Craciun - SANATATE, ca-i mai buna decat toate!Sarbatorile albe sa va gaseasca veseli, fericiti si multumiti de realizarile din acest an! Va doresc ceea ce-mi doresc si mie: SANATATE, ca-i mai buna decat toate!

Mesaje de Craciun - Va urez sanatate si impliniri!Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor nu-i putem rezista! Astfel, intreaga lume va fi mai frumoasa! Va urez sanatate si impliniri!