Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, mesaje de 25 Decembrie - Nasterea Domnului, mesaje Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - An imbelsugatVa doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!

Mesaje de Craciun - Sa ninga cu dragosteSa ninga cu dragoste, sa ninga cu fericire, sa ninga cu iubire si pace, sa ninga tot anul cu armonie, sa va umple sufletul de dragoste si bucurie!

Mesaje de Craciun - Iata vine Mos CraciunIata vine Mos Craciun, fara sanioara, cu un ren e bolnav nu-i zapada afara, Dar in sacul lui are incarcate, sinceri urari, multa sanatate. Doar belsug in casa si o viata mai frumoasa. CRACIUN FERICIT!

Mesaje de Craciun - An generos cu impliniriIti urez sarbatori minunate si un an nou generos, cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor. La multi ani si Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Noaptea sfanta de CraciunIn noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte.

Mesaje de Craciun - Sarbatori cu impliniriFie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. LA MULTI ANI!

Mesaje de Craciun - Sarbatoarea nasterii DomnuluiDin lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor! Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - Steaua mea sau a Domnului...Ma uit pe cer rasare o stea. Oare-i a mea sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mantuitorului? Sa va dea Domnul sanatate, pace si bunastare asupra Dvs. si familiei Dvs. Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Implinirea tuturor dorintelorVa doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Mesaje de Craciun - Mosul cu masa bogataSarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!